Αστειότητες Π. Ψωμιάδη …

Posted: 11/04/2011 in ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ετικέτες: , ,


psomiadis
Σε δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί (11/04/2011) ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονιάς είπε ότι η δικαστική απόφαση με την οποία κρίθηκε σε επίπεδο εφετείου ένοχος για παράβαση καθήκοντος επειδή μείωσε στο ελάχιστο πρόστιμο σε πρατήριο υγρών καυσίμων που είχε συλληφθεί να πουλά νοθευμένη βενζίνη, είναι αποτέλεσμα «εκείνων» που θέλουν τη φίμωση του. Ο λόγος που «αυτοί» επιθυμούν τη φίμωση του είναι επειδή – όπως ισχυρίζεται ο κ. Ψωμιάδης – μιλά για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας στην υπόθεση εμπλοκής με τα Σκόπια.

Δηλαδή ούτε λίγο – ούτε πολύ, ο κ. Π. Ψωμιαδής ισχυρίζεται ότι «αυτοί» που επιβουλεύονται τη Μακεδονία: α) έβαλαν τον βενζινά να κλέβει, β) έβαλαν τις αρμόδιες αρχές να πιάσουν τον βενζινά, γ) έβαλαν τον ίδιο τον κ. ψωμιάδη να αθωώσει τον βενζινά, δ) έβαλαν άλλον να καταγγείλει την «προνομιακή» μεταχείριση Ψωμιάδη προς τον βενζινά, ε) έβαλαν τους δικαστές να καταδικάσουν τον κ. Ψωμιάδη…
Και να θυμίσουμε ότι αυτή την εποχή δεν βρίσκεται σε «ένταση» το θέμα της Μακεδονίας. Τώρα, ότι κάποιοι χαίρονται επειδή ο κ. Π. Ψωμιάδης μπαίνει σε διαθεσιμότητα επειδή δεν μπορεί να κατέχει το δημόσιο αξίωμα αφού καταδικάστηκε τελεσιδίκως, είναι αυτονόητο. Αλλά γι’ αυτό φταίει ο ίδιος ο κ. Π. Ψωμιάδης και κανένας άλλος.

Εντύπωση προκαλεί – αν όχι φόβο – η άποψη πολιτικών υποστηρικτών του κ. Π. Ψωμιάδη (όπως ο κ. Γ. Καρατζαφέρης πρόεδρος ΛΑΟΣ) ότι επειδή ο καταδικασθείς εκλέχθηκε πρόσφατα, είναι αθώος του αδικήματος εξαιτίας των ψήφων που έλαβε από τον λαό. Δηλαδή, οι δικαστές στο μέλλον, προκειμένου να ελέγχουν παρανομίες, θα πρέπει εκτός από το ποινικό μητρώο να ελέγχουν και το εκλογικό παρελθόν των παραβατών, καθώς και την τοποθέτηση τους για τα εθνικά θέματα.
Αναμένεται η άποψη της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα. Για να δούμε τι θα πει ο Α. Σαμαράς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s