Σσσστ… Το ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει σήμερα!!!

Posted: 27/12/2011 in ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ετικέτες: , ,


marioneta

Θα είχε νόημα να συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο του ΠΑΣΟΚ σήμερα, για πρώτη φορά πολλές ημέρες μετά την «παράδοση» της λαϊκής εντολής του 2009 στις τράπεζες και τα κανάλια, μετά την κακήν – κακώς αυτοκαθαίρεση της κυβέρνησής του, αν το μόνο θέμα στην ημερήσια διάταξη αυτής της συνάντησης που πραγματοποιείται ήταν το εξής:

«Διευθέτηση όρων και συνθηκών της οικειοθελούς αυτοδιάλυσης του ΠΑΣΟΚ»

Άλλως, πως μπορεί να γίνει κατανοητή η συζήτηση μεταξύ πολιτικών υπεύθυνων για την καταστροφή της χώρας για το πώς θα αναδειχθεί από τους ίδιους νέος αρχηγός του κόμματος;
Άλλως, πως θα μπορεί να γίνει κατανοητή από τους πολίτες η έννοια της πολιτικής ευθύνης και της δικαιοσύνης στο μέλλον;
Άλλως, γιατί αυτή η συνεδρίαση πρέπει να αφορά τον βαθύτατα προδομένο ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ του 2009…
Άλλως, γιατί αυτή η φαρσοκωμωδία των μαριονετών πρέπει να απασχολεί τον χειμαζόμενο (και οικονομικά, και πολιτικά, και εθνικά) ελληνικό λαό;

Κ. Δραγάτης

Υ.Γ.: Και να σκεφτεί κανείς ότι αρχηγός του κόμματος (και της σημερινής συνεδρίασης) είναι ο τ. Πρωθυπουργός και π. υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου, την ημέρα που εξετάζεται η ωμή (ανασκευασμένη ήδη) δήλωση του Τούρκου π. Πρωθυπουργού Μ. Γιλμάζ ότι πολλές από τις φωτιές στην χώρα μας είχαν μπει με ευθύνη των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Ο ΓΑΠ δεν θεώρησε απαραίτητο να κάνει ούτε μία διαρροή προκειμένου να πάρει υπεύθυνη θέση για τις δηλώσεις αυτές!!!

Σχηματίζουμε την άποψη ότι η στάση των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων έναντι της Τουρκίας, υπάρχει περίπτωση να ήταν εμφανώς φοβική, γιατί «δεν περίσσευαν» χρήματα για ισχυρή εξωτερική πολιτική. Ισχυρή εθνική στάση. Τα χρήματα, μάλλον ίσα – ίσα έφταναν για να πλουτίζουν οι παράγοντες του Ελληνικού Συστήματος Διαφθοράς και οι διεθνείς εντολείς τους.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s