ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 18/01/14 |Εκλογές Κάθαρσης | Του Κ. Ν. Δραγάτη …

Posted: 26/03/2014 in ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ετικέτες: , , ,

distrato

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, στις 17 |01 το βράδυ «έστησε» έναν δημοσιογράφο να τον ρωτήσει για το ζήτημα των πρόωρων εκλογών που τίθεται, αφού ο Αλ.Τσίπρας δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει κανέναν υποψήφιο πρόεδρο δημοκρατίας, πριν γίνουν βουλευτικές εκλογές. Ο Πρωθυπουργός επέλεξε να αντιμετωπίσει τη θέση Τσίπρα που στην ουσία καθιστά τη θητεία του φθίνουσα και με ημερομηνία λήξης, με επίδειξη ψευτοπατριωτισμού περί Ελλάδας για την οποία υποτίθεται ενδιαφέρεται περισσότερο από τις εκλογές. Επίσης, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να δημιουργήσει το δίλημμα ενόψει όλων των εκλογών που επίκεινται, ως εξής: «είτε ψηφίζετε ξανά Σαμαρά για να υπάρχει έστω ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι σας, είτε ψηφίζετε ΣΥΡΙΖΑ όπου οι δανειστές θα του κόψουν τα λεφτά γιατί δεν τον θέλουν και έτσι, θα πεινάσετε γιατί θα υπάρχει αποσταθεροποίηση»…

Πρόκειται για ωμότερη παραλλαγή του διλήμματος των εκλογών του 2012 που ήταν: «είτε ψηφίζετε εμάς, είτε θα έρθει ο Τσίπρας και θα σας πάρει τις συντάξεις και τους μισθούς».
Εκείνο το δίλημμα τότε, «βγήκε» τόσο στον Σαμαρά, όσο και στο ΠΑΣΟΚ. Αν και ευθύνονται για την καταστροφή της χώρας, κατόρθωσαν τότε, να συγκρατήσουν τον κατάλληλο αριθμό ψήφων που τους έδιναν τη δυνατότητα να κρατήσουν την διαχείριση της εξουσίας και την εμβάθυνση της καταστροφής του μεγαλύτερου μέρους των πολιτών, όπως τη ζούμε μέχρι σήμερα.

ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Οι πολίτες που έχουν λογική, αναλογιζόμενοι την εξαπάτηση που έζησαν ως θύματα του ψευδοδιλήμματος των εκλογών του 2012, αλλά και του συνόλου των εγκληματικών ενεργειών των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έχουν να κάνουν καθαρή επιλογή στις προσεχείς εκλογές.

Είτε θα αποφασίσουν να επιβραβεύσουν αυτούς που τους κατέστρεψαν, είτε θα επιλέξουν νέες πολιτικές δυνάμεις στην εξουσία με ρήτρα ελέγχου, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο και ειλικρινές. Σε αυτό το στάδιο εξελίξεων θα πρέπει να συμμετέχει κάθε πολίτης, σε κάθε γωνιά της χώρας, σε όλα τα επίπεδα των εκλογών. Αλλά και μετά από τις εκλογές πρέπει να παρακολουθεί τους νέους πολιτικούς εκπροσώπους του, για να μην καταντήσουν χειρότεροι από αυτούς που κυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια.
Στις εκλογές που έρχονται, δεν πρέπει να μείνει στη θέση του κανένας απολύτως πολιτικός, δήμαρχος, περιφερειάρχης ή ευρωβουλευτής που ανήκει ή εφαρμόζει πολιτικές της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s