ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Του Κ.Ν.Δραγάτη… 07|09|16

timariopoiisi

Από την μνημονιακή αντιπολίτευση, εκτός από φληναφήματα, προκύπτουν καμιά φορά στοιχεία που χρειάζονται για την τεκμηρίωση των φληναφημάτων, αλλά συγχρόνως, χρησιμεύουν σε ενεργούς πολίτες για την εξαγωγή συμπερασμάτων.

Σταχυολογήσαμε από σημερινή ανακοίνωση της ΝΔ τα βασικά στοιχεία των εσόδων του Κράτους, όπως τα διατηρούν οι αρμόδιες υπηρεσίες.
Αυτά τα στοιχεία καταδεικνύουν την κατάσταση ομηρείας και πτώχευσης, της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, αλλά και της χώρας. Διότι τι είναι η χώρα χωρίς τους πολίτες της;
(σ.σ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ: χώρος προς κατάσχεση και ιδιοποίηση).

Πρόκειται για μία εξόχως – εθνικά – κρίσιμη κατάσταση που συνεχώς διογκούται, ύστερα από την αποδοχή από την μέχρι τούδε μνημονιακή, δήθεν διακομματική, πολιτική ηγεσία της παγίδας χρέους που εντελώς πλασματικά κατασκευάστηκε από χρόνια εναντίον της χώρας, με την άγνοια και την αφέλεια των πολιτών της άλλοτε μικρομεσαίας, νυν νεόπτωχης (μικροαστικής) και εργατικής τάξης,

Εξαιτίας αυτού του φαινομένου, της χρεοκοπίας της ελληνικής κοινωνίας, ασφαλώς με ταξική στόχευση, πρόκειται να καταρρεύσει το υπάρχον δημοκρατικοφανές πολιτικό σύστημα γρήγορα ή λίγο αργότερα.
Ωστόσο, ιστορικά καταδεικνύεται ότι τέτοιου είδους καταστάσεις δεν οδηγούν στην αφύπνιση των βαλλομένων τάξεων, ούτε καν την ώρα που έχουν φτάσει στην εξαθλίωση. Απαιτείται πολιτική και πολιτισμική εκπαίδευση κινηματικού χαρακτήρα, αλλιώς, η εξαθλίωση των πολιτών και η τιμαριοποίηση της χώρας ως χώρου θα είναι μόνιμη κατάσταση και μάλιστα μονίμως αποδεκτή από τη συντριπτική πλειοψηφία των απελπισμένων πολιτών.

Για να μην γίνει κάτι τέτοιο, απαιτείται οργανωμένο μέτωπο αντικατοχικής αντίστασης με σκοπό την ανατροπή του ξενοκίνητου και ξενόδουλου καθεστώτος εξουσίας, την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην πραγματική της μορφή και όχι ασφαλώς στην προτεραία της κρίσης.

Παραδίδουμε τα στοιχεία:

«Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων:
– Μόνο τα φορολογικά χρέη των πολιτών προς το Κράτος, που φτάνουν τα 89,6 δις ευρώ, αυξήθηκαν 800.000.000 ευρώ μέσα στον Ιούλιο, δηλαδή με υπερδιπλάσιο ρυθμό σε σχέση με πέρυσι, ενώ από την αρχή του 2016 έχουν αυξηθεί κατά 6,7 δις ευρώ.
– Τον Ιούλιο προστέθηκαν 125.000 Έλληνες πολίτες με ληξιπρόθεσμες φορολογικές οφειλές. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο ένας στους δύο Έλληνες χρωστάει στην εφορία!
– Την ίδια στιγμή η Κυβέρνηση έχει χάσει το μέτρο. Για να καλύψει την ιδεοληπτική και εξοντωτική αύξηση φόρων και την ανικανότητά της, χρησιμοποιεί τις κατασχέσεις, κατά δικαίων και αδίκων. Κάνει πάνω από 800 κατασχέσεις την ημέρα!»

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s